Fiat Ducato 4x4

Ducato 4x4 Show Time

Fiat je na Caravan Salonu u Düsseldorfu predstavio Ducato 4x4 što je važno proširenje ponude pogotovo u segmentu rekreacijskih vozila gdje Ducato dominira već godinama.

2017 Caravan Salon u Düsseldorfu je najveći svjetski show rekreacijskih vozila, pa nije čudo da se proizvođači posebno potrude oko izvedbi koje tamo šalju. Čitatelji Promobil specialističkog magazina su po deseti put odabrali Ducato za "Best Motorhome base of the Year".

Glavna zvijezda Fiat Professional štanda je zato Ducato 4x4 Expedition 2017 Show Vehicle, pravi pokazatelj trenutačnih trendova, jer uz komforni smještaj nudi i stav "idem svuda sa stilom".

U ovoj godini će se u Europi proizvesti oko 105.000 rekreacijskih vozila, što predstavlja porast u odnosu na prošlu godinu od nemalih 10%. U odnosu na  2009. i globalnu krizu zabilježen je rast prodaje ovakvih vozila od 60%.

Povratak modernog čovjeka prirodi je vidljiv kroz mnogo tržišnih pokazatelja, a stalni rast prodaje rekreacijskih vozila je jedan od ključnih faktora koji pokazuju da se poimanje kvalitetnog slobodnog vremena znatno promijenilo posljednjih godina.

Dobro za auto-industriju i dobro za samog čovjeka, koji uz atraktivni i opremom nakrcani Ducato 4x4 Expedition 2017 ne treba ni kuću, ni garažu ni dodatni hobi. Samo karticu za gorivo.

Uz maksimalan komfor nudi i odlična vozna svojstva, što je vrlo bitno na dugim ekskurzijama. Opremljen je 2,3 litrenim motorom snage 150 KS, te 4x4 pogonom kojeg je razvio specijalist Dangel. Ovaj "Show"  4x4 neće biti dio serijske proizvodnje, no vrlo jasno odražava sposobnosti novog Ducata.

 


Video sadržaj

Posljednja izmjena Utorak, 29.08.2017. 09:39
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge