Renault Pro+ Formula Editions

Pobjednička formula za F1

Posebna edicija Kangooa, Trafica i Mastera je produkt suradnje Renault Pro+ i Renault Sport Formula One Teama.

Renault Pro+ je važan logistički partner osvježene tvorničke F1 momčadi koja je u pokretu 24 h dnevno. Navedeni modeli su ključni pri transportu dijelova i osoblja tijekom europskih utrka F1.

Kad se uzme u obzir da bolid F1 u prosjeku ima 80.000 podjednako bitnih dijelova i da od njih baš nijedan nije jeftin, odgovornost prijevoza je još naglašenija. Prva asocijacija na F1 su naravno boje; perla crna ili Star siva s nezaobilaznom Sirius žutom, prepoznatljivim RS elementom.

Formula Editions su opremljene Luxe paketom koji Trafica uljepšava kožnom ručicom mjenjača, a Mastera "satenskom" oblogom zvučnika i radija, krom obrubom instrumenata i uljepšanom centralnom konzolom.

Kožni obruč upravljača je dio opreme za Kangooa i Trafica dok se tempomat i Formula Edition tepisi mogu naručiti za sva vozila u ponudi. Oprema je bazirana na Business+ paketu, koji sadrži ručni klima-uređaj s filterom za pelud, DAB radio, Bluetooth , USB i višefunkcijsko putno računalo. 

Posljednja izmjena Ponedjeljak, 11.09.2017. 09:35
Molim prijavite se ako želite komentarati

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o svim važnim zbivanjima na portalu. Primajte obavijesti o novo objavljenim testovima, tekstovima iz tehničke rubrike i najvažnijim vijestima iz svijeta teretnih vozila.
Please wait

KamionBus bez podloge